Auto verkopen via Auto Inkoop Veiling

Waarom je auto verkopen via Auto Inkoop Veiling?

  • Je auto verkopen via Auto Inkoop Veiling heeft de meeste voordelen t.o.v. andere manieren van auto verkopen.
  • Ontvang een gratis bod
  • Aanmelden is gratis en verkopen is gratis

Veilige manier van verkopen

Auto Inkoop Veiling is een veilige manier van auto verkopen omdat je de auto alleen maar aan een gescreend en RDW erkend autobedrijf kunt verkopen. Hierdoor loop je geen risico op vals geld, mensen die proberen af te dingen ondanks dat je een prijs hebt afgesproken, mensen die terug aan de deur komen als er toch iets niet in orde blijkt.

Auto Inkoop Veiling biedt veel gemak

veel gemakEen auto verkopen via Auto Inkoop Veiling brengt veel gemak met zich mee. Zonder de deur uit te hoeven en zonder kosten te maken kun je een bod krijgen op je auto. Hierdoor weet je exact wat hij waard is en waarvoor je hem gegarandeerd kunt verkopen. Verkopen is trouwens niet verplicht. Het bod dat je ontvangt is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Het kost 3 minuten van je tijd om de gegevens van de auto in te vullen in ons systeem. Je zit helemaal nergens aan vast. Geen kosten en geen risico. Ook blijven de gegevens die je invult geheim en komen niet in de veiling terecht.

Met deze manier van verkopen hoef je dus ook niet thuis te gaan zitten wachten totdat een mogelijke koper op komt dagen en eventueel de onderhandeling met je aan probeert te gaan.

Auto Inkoop Veiling is helemaal gratis

Tegenwoordig vraagt iedereen geld voor een dienstverlening. Wij niet!

Bij ons kun je de auto:

  • Gratis aanmelden
  • Gratis en vrijblijvend een bod ontvangen
  • Gratis je auto verkopen

vrijblijvend bodEen vrijblijvend bod

Het bod dat je ontvangt is vrijblijvend wat betekend dat je niet verplicht bent om het te accepteren en dus ook niet verplicht bent je auto te verkopen. Veel mensen denken bij een veiling aan verplicht verkopen aan de hoogste bieder. Bij ons is dat in ieder geval niet het geval. Je krijgt gratis en vrijblijvend een bod op de auto waarmee je kunt doen wat je zelf wilt. Geen addertjes onder het gras!

Het bod is de gegarandeerde verkoopprijs. Je verkoopt dus de auto gegarandeerd voor het genoemde bod. Niets meer en niets minder.

Het beste bod

Het beste bod op je auto krijg je als je aan heel veel verschillende bedrijven gaat vragen wat ze er voor geven. Dit doen wij voor je via de Auto Inkoop Veiling. Bij ons zijn namelijk meer dan 1.000 gescreende en RDW erkende autobedrijven aangesloten welke allemaal een bod kunnen uitbrengen op jouw auto. De veiling duurt 24 uur. Hierdoor hoef jij niet lang te wachten bod en is de veiling snel en effectief. Het mooie van Auto Inkoop Veiling is dat de bedrijven ook tegen elkaar op kunnen bieden als je een mooie auto hebt. Zorg daarom voor duidelijke informatie om je kansen te vergroten.

Wat we er ook bij kunnen vermelden is dat de aangesloten bedrijven allemaal Nederlandse autobedrijven zijn. Er worden dus geen transportkosten van het bod afgehaald of iets dergelijks om de auto te exporteren. Hierdoor dus altijd een goed bod wat je tevens niets kost en geen risico oplevert. Gratis en vrijblijvend dus!

 

kenteken